fbpx


Форма за Апликација

Здраво! Ова е првиот чекор да станеш дел од Brainster заедницата, каде многумина како тебе, работејќи во одлична атмосфера стигнаа до нова и успешна кариера!

Процесот на запишување почнува со пополнување на оваа апликација. По добивањето на информациите од истата ќе те контактираме за да закажеме средба во нашите простории на која ќе се запознаеме и ќе поразговараме за можностите и очекувањата што ги нуди Академијата. Оваа средба не е од техничка природа и не треба да се подготвуваш за истата.

Пополнувањето на Апликацијата ќе ти одземе неколку минути.